Pages

Wednesday, 28 March 2012

New Hot Items 3

salam and hello pembaca yang budiman.:)

oke, rasa macam dah lama sangat TGV tak update blog. hehe.

hari TGV nak kenalkan satu produk yang sangat2 menarik. Produk ini diimport khas dari China.
Ia sangat sesuai untuk menajamkan minda dan mengasah kreativiti kanak-kanak seawal usia 6 tahun.

sebagai testimoni, TGV ada menawarkan produk ini kepada sebuah sekolah sebagai alat bantu mengajar. apa yang menariknya, dari hanya satu set yang ditawarkan sebgai testimoni, TGV telah menerima banyak tempahan dari sekolah tersebut  kerana ia sangat senang digunakan dan pelajar-pelajar sangat suka dengan barangan ini.

pada 26/3 yang lalu, produk ini yang dilabelkan di bawah Bestari Pro. Facebook Bestari Pro. telah join satu exhibition dekat UPM. sambutan terhadap produk ini sangat-sangatlah menggalakkan. :)

kenapa TGV letakkan produk Bestari Pro ini dekat blog ni? sebab bila TGV tengok produk ni, TGV rasa ia sangat2 sesuai untuk dijadikan hadiah kepada kanak2. TGV ulang., sangat-sangat sesuai hokkeyyy..nah amek kau ! punya lah nak buat ayat penegasan. hehe.

lagi satu yang buat TGV tertarik dengan produk dari Bestari Pro ni..sebab produk mereka ni lebih murah dari LEGO. ya ! produk dari Bestari Pro ni sama macam lego okeyy...alah..lego yang budak-budak suka duk join2 and jadikan dia bentuk macam2 tu..haaa...macam ni laha ghupenya produk Bestari Pro ni.

ada 6 design untuk satu set
macam ni lah ghupenya bila dalam set.
oke..ini brosur dia.

TGV tau yang korang nak tengok ghupe produk tu dari dekat kan? sebab gambar yang ada kat atas ni macam malu-malu je nak tunjuk ghupe dia. so, ini gambar bagi setiap satu produk dia.
satu lagi hal yang sangat menarik, Bestari Pro ni.ada tawarkan kepada orang ramai untuk jadi ejen pemasaran diorg. cuba korang jenguk dekat FB Bestari Pro

yang ini paling ramai bebudak suka. comel kan? :))

yeay...dah tengok semua gambar? macam biasalah. kalau berminat, anda boleh buat tempahan di sini.
produk ini sangat-sangat berkualiti.

KOD ITEM = TGV 08
6 IN 1 WITH BOX.. RM 45 ONLY! (EXCLUDE POSTAGE)

harga boleh dirunding jika pembelian adalah melebihi satu item.
 
nama:
alamat:
contact nom:
kod item:
kuantiti:
attachkan gambar salinan resit / slip bank sebagai tanda pembayaran ke

thegiftvilla@gmail.com

harga item adalah tidak termasuk postage.
postage =    RM7 (Semenanjung, Sabah & Sarawak) promosi!!
sila bank in kan ke akaun
MAYBANK 
MUHAMMAD FIRDAUS BIN SARI
162263343683

sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com atau bestaripro@gmail.com
atau hubungi 017 2587084 - Firdaus
terima kasih :)

maaf sebab entry ini agak panjang daripada biasa. :)


Saturday, 24 March 2012

New Hot Items 2

salam and hello readers.

hari ini TGV akan upload item-item baru yang ada  dan hangat di pasaran. :) free-free kan lah diri untuk memilih mana-mana item yang berkenan di hati.

  PLAK FOR FRIEND (1st design)
RM12.00
kod item : TGV04
sesuai untuk hadiah sempena besday/ulang tahun. kalau dah gaduh and nak baik2 pun sesuai jugak :)  

PLAK FOR FRIEND (2nd design) 
RM12.00
kod item : TGV05
 PLAK FOR FRIEND (both design) 
RM12.00 each tapi if beli dua2, TGV akan bagi special price RM22 for both :)
dan postage price is RM7 for both (not each hokeyyy) ^_^
kod item : TGV06
PLAK FOR MOM
RM12.00
kod item : TGV07
HOT ITEM
oke, yang ini sangat special because it is for the special person in the world :)
sangat2 sesuai untuk hari ibu yang akan datang. :) 


harga boleh dirunding jika pembelian adalah melebihi satu item. contact hanya melalui emel.
kalau anda berminat sila emel kan 

nama:
alamat:
kod item:
kuantiti:
attachkan gambar salinan resit / slip bank sebagai tanda pembayaran ke

thegiftvilla@gmail.com

harga item adalah tidak termasuk postage.
postage = RM7 (semenanjung)
                   RM10 (Sabah & Sarawak) 

sila bank in kan ke akaun
MAYBANK 
MUHAMMAD FIRDAUS BIN SARI
162263343683


setiap emel akan direspon dalam masa 48 jam dan pos / penghantaran akan dilakukan pada 3 hari bekerja selepas emel direspon. :)
sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com
terima kasih :)

New Hot Items


salam and hello readers TGV

hari ni TGV akan melancarkan produk pertama. anda boleh melihat2 dan meninjau2 produk ini.
ia sesuai untuk hadiah kepada kanak-kanak :)
produk ini sangat comel dan cute.


CUTE TABUNG BARBIE DOLL (GIRL)
tinggi = 25cm 
harga promosi sempena barangan pertama 
RM30.00
kod item : TGV01



 CUTE TABUNG BARBIE DOLL (BOY)
tinggi = 25cm 
 harga promosi sempena barangan pertama 
RM30.00
kod item : TGV02


 COUPLE TABUNG BARBIE DOLL
pembelian sepasang RM50.00
kod item : TGV03

harga boleh dirunding. contact hanya melalui emel.
jimat RM10.00 dengan pembelian sepasang berbanding hanya membeli satu sahaja.
kalau anda berminat sila emel kan 

nama:
alamat:
kod item:
kuantiti:
attachkan gambar salinan resit / slip bank sebagai tanda pembayaran ke

thegiftvilla@gmail.com

harga item adalah tidak termasuk postage.
postage = RM6 (semenanjung)
                   RM10 (Sabah & Sarawak) 

sila bank in kan ke akaun
MAYBANK 
MUHAMMAD FIRDAUS BIN SARI
162263343683


setiap emel akan direspon dalam masa 48 jam dan pos / penghantaran akan dilakukan pada 3 hari bekerja selepas emel direspon. :)
sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com
terima kasih :)

Tuesday, 6 March 2012

Sorry :(

Salam and hello readers..

             Mesti ramai yang rasa annoy bila TGV jadi follower korang tapi bila ada yang jenguk-jenguk page ni then sila lah harapan anda semua jatuh tergolek-golek dari tingkat 5 sebab page ini hanya ada seciput entry kontot dan tak seindah dan se syooookkk yang disangka.

             TGV mintak maaf banyak-banyak sebab TGV baru mula nak berblog.TGV masih dalam proses belajar. Hari tu TGV ada buat blog tapi dengan nama lain tapi blog tu jadi tunggang-langgang and messy sangat. :( waktu tu TGV rasa macam nak stop je lah berblog ni. TGV dah search macam-macam kat En.Google. tp last2 langkah terbaik hanyalah delete blog tu :( time tu rasa nak menangis je dan hentak2 kepala kat dinding.

             Tapi TGV sedar yang sampai bila kita nak mengelak dari masalah.so, TGV start semula dari awal dengan buat semula blog ni. then, inilah hasilnya blog yang sangat-sangat lah simple sebab TGV belum berani nak guna template2 dari awal. ada tak sape2 yang ada idea dan boleh bantu TGV untuk serikan blog ni?



Sunday, 4 March 2012

TheGiftVilla yang sweet2.. (TGV)


salam and hello readers.


terima kasih sebab sudi lawat blog TheGiftVilla. :)
TGV adalah blog tentang hadiah, hadiah dan hadiah..eceh! macam apa je kan..hehe
TGV juga akan memberikan anda tips2 yang berguna sebagai panduan anda.
kami menawarkan hadiah-hadiah yang unik dengan harga yang berpatutan. TGV akan mengadakan promotion bagi item2 yang terpilih setiap 2 bulan dan juga pada musim2 perayaan. masyukkkkk kan?? :)

TGV juga akan menjawab semua pertanyaan jika anda ada sebarang masalah melalui emel kami di
thegiftvilla@gmail.com

jangan segan atau malu untuk berhubung dan bershopping dengan kami. :)