Pages

Tuesday, 6 March 2012

Sorry :(

Salam and hello readers..

             Mesti ramai yang rasa annoy bila TGV jadi follower korang tapi bila ada yang jenguk-jenguk page ni then sila lah harapan anda semua jatuh tergolek-golek dari tingkat 5 sebab page ini hanya ada seciput entry kontot dan tak seindah dan se syooookkk yang disangka.

             TGV mintak maaf banyak-banyak sebab TGV baru mula nak berblog.TGV masih dalam proses belajar. Hari tu TGV ada buat blog tapi dengan nama lain tapi blog tu jadi tunggang-langgang and messy sangat. :( waktu tu TGV rasa macam nak stop je lah berblog ni. TGV dah search macam-macam kat En.Google. tp last2 langkah terbaik hanyalah delete blog tu :( time tu rasa nak menangis je dan hentak2 kepala kat dinding.

             Tapi TGV sedar yang sampai bila kita nak mengelak dari masalah.so, TGV start semula dari awal dengan buat semula blog ni. then, inilah hasilnya blog yang sangat-sangat lah simple sebab TGV belum berani nak guna template2 dari awal. ada tak sape2 yang ada idea dan boleh bantu TGV untuk serikan blog ni?



No comments: