Pages

Tuesday, 3 April 2012

New Hot Items 4 (COTTON VILLA)

salam and hello. :)

i dah lama jugak x update blog ni.hari ni i update untuk our new hot item. kain pasang jenis cotton yang kami ada. :) memang sangat2 mendapat sambutan.

English Cotton kan sekarang memang tengah trendy. dengan warna-warnanya yang ceria and corak-corak nya yang sangat menarik..bila pakai pun rasa sejuk je kan? sekali pakai, rasa xnak tukar kain lain. sangat-sangat selesa. :) Memang ramai yang suka pakai baju dari kain cotton ni sebab sesuai untuk semua event. nampak sweet sangat. lagi2 bila pakai yang corak polka dot.sebenarnya, bukan kita yang dewasa ni je yang sesuai pakai coton. i tengok, ada jugak yang buat dress untuk kanak2. cute je..:) mcm ni dress dia.

 
thanks manjakuhappy.com. i google, :)



oke, itu untuk kalau yang beli baju dress kanak2 lah..boleh lah ke blog ini..
tapi sekarang, i nak promote untuk kain cotton yang kami ada.

SOLD OUT

1. Snow Autumn (TGV 09)
Length :2m + 2m
Colour : Floral prints on brick base/nice brown shade fabric paired with cream polka on brick base/nice brown shade

Turn this into a simple baju kurung. Bead it with pendant crumble design @ neckline, and bracelet design @ sleeves.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.



2. Code : Illusion (TGV10)
Length : 4m
Colour : Checkered prints in warm based colour on a pearl white fabric

Look effortlessly chic in this print.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee

SOLD OUT
3. Code : Sakura (TGV11)
Length :4m
Colour : Floral prints on white fabric

classic print for kurung!

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


4. Code : 3 Dimension (TGV12)
Length :4m
Colour : Modern prints in brick base colour

Turn this into a simple baju kurung. Bead it with pendant crumble design @ neckline, and bracelet design @ sleeves.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


5. Code : Bulat Kecil (TGV13)
Length :4m
Colour : Cream polka on mauve shade

Polka is the new ever green. Supernice for simple baju kurung, beaded on sleeve.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


SOLD OUT
6. Code : Mercury (TGV14)
Length :4m
Colour : the bulat-bulat prints is in the shade of khakis and blue on black fabric

Great for office wear.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


7. Code : Kembang Setaman (TGV15)
Length :2m + 2m
Colour : Floral prints on black fabric paired with black mini polka on almost yellow fabric

Sweet for kurung.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.
 


8. Code : Floral (TGV16)
Length :4m
Colour : Almost silver roses on dark grey prints.

simple baju kurung for kenduri.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price einclude postage fee.


SOLD OUT
9. Code : Pink Polka (TGV17)
Length : 2m + 2m
Colour : Bigger polka in cream on mauve paired with smaller polka in mauve on cream

Polka Dots ni macam English Roses. Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Evergreen design yang diberi suntikan (cheewah) baru dengan menggunakan positif negatif design in different size.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.

SOLD OUT

10. Code : Rolling (TGV18)
Length : 4m
Colour : Khakis based with black modern prints

Infuse modern touch in traditional wear.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.



11. Code : Spring (TGV19)
Length :4m
Colour : Abstract floral print in nice warm shade on cream/almost khakis background

Looks so elegant.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price exclude postage fee



kalau anda berminat sila hubungi :
nor :013 6686498
diba : 014 3291525

sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com
terima kasih :)












No comments: