Pages

Sunday, 8 April 2012

New Hot Items 6 COTTON VILLA


salam dan hello readers :)

Alhamdulillah atas sambutan yang menggalakkan untuk item cotton villa y lepas. oleh sebab itu, kita ada new stok untuk korang semua layaannn...hehe. oke, kami mntk maaf sangat2 untuk siapa2 y order tp stok dh habis tu. :(

kitorang akan cuba penuhi permintaan korang dengan sebaik mungkin. tp kalau dr supplier pun dh habis stok mmg kita mntk maaf sgt2.

so, ini stok baru y kita ada. :)


Bunga Batik (TGV30)
Length :4m
Colour :corak abstrak batik dengan latar warna biru.

sangat elegan untuk ke pejabat

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


Bunga Bertangkai (TGV31)
Length :4m
Colour :corakbunga matahari pink kecil dengan latar warna putih.

menampakkan si pemakai lebih comel dan ayu.

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


Bunga Liar di Taman (TGV32)
Length :4m
Colour :bunga2 kecil menjalar dengan latar warna putih

jadikan baju kurung dengan sedikit jahitan manik untuk menaikkan seri

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


Bunga Pelangi (TGV33)
Length :4m
Colour :taburan bunga-bunga kecil dengan kaki jalur di bawah kain.

sangat sesuai untuk kanak2 dan remaja

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.



Grey Scale (TGV35)
Length :4m
Colour :corak tompokan warna ungu hitam dan kelabu di atas latar putih

tampil berbeza dengan corak yang lebih moden berbanding polka dot

cantikkan dengan gabungan tudung plain

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


Jalur Pelangi (TGV36)
Length :4m
Colour :gabungan beberapa warna sebagai latar dan dihiasi dengan polka dot perak.

tampil berani dengan gaya pelbagai warna.

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.



Kilauan Jambangan (TGV37)
Japanese Cotton. 
Length :4m
Colour :jambangan bunga dengan golden line yang menyerlahkan kelainan.

tampil berbeza dengan kain ala2 fabrik kimono dengan kilauan emas di corak2 tertentu. 

Price : RM120 
Returning Customer : RM110
Harga berlainan kerana ia bukan English Cotton ye.
Price include postage fee.





Kilauan Kekwa (TGV38)
Japanese Cotton
Length :4m
Colour :bunga kekwa yang mekar dihiasi dengan jalur emas menampakkan sisi elegan.

jalur emas/kilat yang menghiasi kelopak bunga menampilkan si pemakai lebih yakin dan elegan.

Price : RM120
Returning Customer : RM110
Harga berlainan kerana material bukan jenis English Cotton ttp Japanese Cotton.
Price include postage fee.



Kilauan Mekar (TGV39)
Japanese Cotton
Length :4m
Colour :Bunga yang mekar diatas latar biru gelap. dihiasi dengan golden line di kelopak bunga.

tampil lebih classy dengan kilauan golden.

Price : RM120
Returning Customer : RM110
Harga adalah berbeza kerana material kain adalah jenis Japanese Cotton.
Price include postage fee.




Mickey Stripe (TGV40)
Length :2m+2m
Colour :cetakan mickey di atas latar putih dengan kain jalur warna-warni

jadikan kurung moden untuk tampak lebih comel.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.


Floral Pink (TGV41)
Length :4m
Colour :cetakan bunga yang serupa di atas latar pink terang

tampak tradisional jika dijadikan baju kurung

Price : RM90 
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.




Seri Dewi Malam (TGV42)
Length :4m
Colour :Bunga menjalar di atas latar biru gelap

Jadi kan kurung pahang dan dipadankan dengan manik biru.

Price : RM90
Returning Customer : RM85
Price include postage fee.



kalau anda berminat sila hubungi :
nor  : 013 6686498
diba : 014 3291525

sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com
terima kasih :)



No comments: