Pages

Wednesday, 28 March 2012

New Hot Items 3

salam and hello pembaca yang budiman.:)

oke, rasa macam dah lama sangat TGV tak update blog. hehe.

hari TGV nak kenalkan satu produk yang sangat2 menarik. Produk ini diimport khas dari China.
Ia sangat sesuai untuk menajamkan minda dan mengasah kreativiti kanak-kanak seawal usia 6 tahun.

sebagai testimoni, TGV ada menawarkan produk ini kepada sebuah sekolah sebagai alat bantu mengajar. apa yang menariknya, dari hanya satu set yang ditawarkan sebgai testimoni, TGV telah menerima banyak tempahan dari sekolah tersebut  kerana ia sangat senang digunakan dan pelajar-pelajar sangat suka dengan barangan ini.

pada 26/3 yang lalu, produk ini yang dilabelkan di bawah Bestari Pro. Facebook Bestari Pro. telah join satu exhibition dekat UPM. sambutan terhadap produk ini sangat-sangatlah menggalakkan. :)

kenapa TGV letakkan produk Bestari Pro ini dekat blog ni? sebab bila TGV tengok produk ni, TGV rasa ia sangat2 sesuai untuk dijadikan hadiah kepada kanak2. TGV ulang., sangat-sangat sesuai hokkeyyy..nah amek kau ! punya lah nak buat ayat penegasan. hehe.

lagi satu yang buat TGV tertarik dengan produk dari Bestari Pro ni..sebab produk mereka ni lebih murah dari LEGO. ya ! produk dari Bestari Pro ni sama macam lego okeyy...alah..lego yang budak-budak suka duk join2 and jadikan dia bentuk macam2 tu..haaa...macam ni laha ghupenya produk Bestari Pro ni.

ada 6 design untuk satu set
macam ni lah ghupenya bila dalam set.
oke..ini brosur dia.

TGV tau yang korang nak tengok ghupe produk tu dari dekat kan? sebab gambar yang ada kat atas ni macam malu-malu je nak tunjuk ghupe dia. so, ini gambar bagi setiap satu produk dia.
satu lagi hal yang sangat menarik, Bestari Pro ni.ada tawarkan kepada orang ramai untuk jadi ejen pemasaran diorg. cuba korang jenguk dekat FB Bestari Pro

yang ini paling ramai bebudak suka. comel kan? :))

yeay...dah tengok semua gambar? macam biasalah. kalau berminat, anda boleh buat tempahan di sini.
produk ini sangat-sangat berkualiti.

KOD ITEM = TGV 08
6 IN 1 WITH BOX.. RM 45 ONLY! (EXCLUDE POSTAGE)

harga boleh dirunding jika pembelian adalah melebihi satu item.
 
nama:
alamat:
contact nom:
kod item:
kuantiti:
attachkan gambar salinan resit / slip bank sebagai tanda pembayaran ke

thegiftvilla@gmail.com

harga item adalah tidak termasuk postage.
postage =    RM7 (Semenanjung, Sabah & Sarawak) promosi!!
sila bank in kan ke akaun
MAYBANK 
MUHAMMAD FIRDAUS BIN SARI
162263343683

sebarang pertanyaan anda boleh emelkan ke thegiftvilla@gmail.com atau bestaripro@gmail.com
atau hubungi 017 2587084 - Firdaus
terima kasih :)

maaf sebab entry ini agak panjang daripada biasa. :)


No comments: